ОБИЧАЙ ТОВА, КОЕТО ПРАВИШ И ПРАВИ ТОВА, КОЕТО ОБИЧАШ!

Love Media?

Каква е първата асоциация, която правите когато чуете Love Media?

  • Портал за запознаства – Не,
  • Сватбена агенция“ – Не
  • или пък „Онлайн списание за любов и романтика“ – отново Не.

Просто обичаме всичко дигитално и сме тук за да бъдем ваш партньор в дигиталните комуникации. Ние сме тук за да направим вашият бизнес дигитален чрез изработка на съвременни и функционални уеб сайтове и онлайн магазини, чрез дигитализиране на цялата ваша дейност, чрез търсене и прилагане на нови подходи и стратегии за достигане до максимален брой клиенти за вашите продукти и услуги в условията на бързоразвиващата се онлайн бизнес среда. Новият дигитален свят, в който живеем може да бъде предизвикателство за всеки бизнес, за щастие ние сме тук да Ви покажем възможностите, които открива. И всичко това с много любов към работата, която вършим, с много любов към всеки детайл и с много любов към всеки наш партньор.

We Love be digital

Кои сме ние?

Любов и ентусиазмът към това, което правим

В този раздел, най-вероятно очаквате да прочете нещо от рода на: „Ние сме млада и динамична компания, която ….“ но не искаме да ви отегчаваме с типичните клишета.

И все пак, ние сме екип от специалисти, които развиват проекти базирани на интернет технологии и интернет маркетинг на професионално ниво от 2006-та година.

Ние предлагаме само висококачествени услуги в областта на интернет технологиите и дигиталния маркетинг като: изграждане на уеб сайтoве, изработка на онлайн магазини, изработка на смартфон приложения, Social media маркетинг, интернет проекти, планиране и управление на  интернет маркетингови стратегии, закупуване на онлайн медии, PPC, SEM, SEO, анализ на вашия трафик на уеб сайта, проверки на сигурността … Просто всичко, което можете да си представите във връзка с Интернет.

При предоставянето на услуги, ние стъпваме върху опита и умениятата на членовете на нашия екип. Това гарантира стабилно качество на предлаганите от нас продуктите и услуги и способността да се грижим за нашите партноьри в дългосрочен план.